Tuesday, November 11, 2008

Топ 10 на най-красивите жени за 2008-а!

Светът е пълен с хубави жени. FHM Magazine обаче подбра наистина най-красивите сто създания за 2008-а и ги подреди в престижна класация. Ето челната десятка:
10. Кейт Бекинсейл

След участието си в "Подземен свят" и "Ван Хелзинг" наскоро игра и ролята на грижовна съпруга в леко блудкавата комедия с иначе дълбокомислено послание "Щрак", партнирайки на Адам Сандлър.

9. Блейк Лайвли
Участва в The Sisterhood Of The Travelling Pants, както и в тинейджърската бозава сериалка "Интригантка". Като изключим невероятните й превъплъщения в тези "блокбъстъри", девойката хич не е за изхвърляне.

8. Триша Хелфър
Безспорно едно от най-сексапилните създания, което няма пропуск в което и да било американско мъжко списание

7. Хилари Дъф
Мултифункционалната певица-актриса-дизайнерка определено разбива представите за тяло и сексапил не само на американския FHM, но и нашите.

6. Еманюел Чрики

Познатата най-вече с ролята си в нашумелия американски сериал "Антураж" е отровна смесица между мароканска мистичност и канадска атлетичност.

5. Скарлет Йохансон

Откакто направи ролята си във филма "Другата Болейн", заснет тази пролет, 23-годишният секс символ обещава да не слиза от престижната класация на FHM още много години

4. Елиша Кътбърт


Въпреки че прекара повечето време като дъщерята на Джак Бауер, звездата от сериала "24" си остава най-сексапилната канадка. След Памела, разбира се.

3. Джесика Алба

Успя да се наложи като една от най-естествените красавици и мина през филми като "Град на греха" и "Опасно синьо", но разочарова всички мъже по света като обяви, че е бременна.

2. Джесика Бийл
След ролите си в куци филми като "Илюзионистът" и "Тексаско клане" кой може да забрави спиращата дъха сцена в "Обявявам ви за законни Чък и Лари", където тя се появи само по сутиен и палави гащички. Струва ни се, че Адам Сандлър се оля вече – не остана топ-10-красавица, с която да не е играл.

1. Меган Фокс
Тя е повече търсена в Google от всяка друга знойна хубавица и участва в най-големия блокбъстър на миналата година ("Трансформърс"). Бъдещето на 21-годишната Меган изглежда обещаващо, ако не я пипне така модерният напоследък "Бритни-синдром", пояснява сайтът Men.bg.

Накрая някои известни имена, които останаха по-назад в класацията:
Бритни Спиърс (100), Мадона (87), Никол Шерцингер (62), Шакира (55), Дженифър Анистън (42), Холи Бери (33), Анджелина Джоли (12).




Източник

0 коментара: