Friday, October 31, 2008

Топ 10 на най-готините цици в Холивуд!!!



Списание In Touch Weekly реши да направи класация Топ 10 на гърдите в Холивуд. Ние пък решихме да ви запознаем “по-отблизо” с десетте красавици. Опа, двадесетте, искахме да кажем! Приятно четене и… Честита Нова Година, честит рожден ден и наздраве от нас! Защото тази класация си е повече от подарък…

И така:
Почетната десета позиция се заема от Бионсе Ноулс.
26-годишната певица/актриса споделя: “Харесвам закръгленото си тяло. Аз съм истинска жена. Нямам пробем с това да нося секси дрехи”. Е, певицата е мааалко повече закръглена на места, но пък по стратегическите точки си е наистина Намбър Уан, дето се казва!

Деветото място е за Мегън Фокс.
Най-сексапилната жена в света твърди, че не се чувства секси, а по-скоро мъжествена. Но все пак “Ледената кралица” признава, че вендъж се е престрашила да се качи на сцената на стриптийз бар. “Не се съблякох, но изкарах хиляди само за една песен”. А къде е този стриптийз бар, моето момиче, само да ни споделиш ако може…

Осмото място, сигурни сме ще учуди и вас така, както шашна и нас, защото е Reserve за Дженифър Анистън.
40-годишната Анистън отхвърля слуховете, че си е правила пластична операция - “Все още съм си аз. Всичко е мое. Щастлива съм, с това което Бог ми е дал. Гъркините сме си така - закръглени и с големи гърди”. Е, помним те бе, Рейч, как ще ги забравим онези готинки сцени от “Приятели”, където носеше едни бели потничета “по без сутиен”… А как се бяха наострили малките палавнички… Мани-бегай!

Седма е Аудрина Патридж. Не, и ние не знаем коя точно беше тя, ама нейсе. Брей, в какъв свят живеем…
Аудрина била известна с участието си в хитовото риалити шоу на MTV The Hills, преди това пък се е изявявала като модел. Ами браво. Евала. Машалла.

На шеста позиция е Катрин Хейгъл.
Катрин не е една от актрисите в Холивуд, които са прибегнали до имплантанти, за да привлекат вниманието към себе си, респективно - към гърдите си. Тя споделя: “До 13-годишна бях плоска като дъска и се помолих за по-големи гърди. Но на 14 те респективно започнаха да порастват. Явно молитвите работят!” Ами то не става само с ядене, трябва и акъл! Респективно - пипе.


Линдзи Лоън е пета.
Попитана от сп. Максим коя част от тялото й предизвиква най-голям интерес у околните, тя казва “Мисля, че гърдите ми са голям хит”. Да, Линдзи, а след тях е дупето ти, след това са циците ти, а най-накрая гледаме и бюста ти. Ама най-накрая, честно.

В четвърти коридор се състезава Кармен Електра.
През 1995 г. Кармен си направи пластична операция, чрез която премина от чашка B на 36С.
Ние времето преди 1995 година не го помним. Ама ИЗОБЩО.

Скарлет Йохансон остана трета, което никак, ама никак не ни радва.
“Много съм щастлива с това което имам. Гордея се с моите момичета” - споделя шеговито Скарлет. И ние се гордеем, ама то само с гордост не ставаааа… Поне не всеки път.


Втора била Тайра Бенкс.
Да, точно тя, онази шоколадова сладурана, дето много мяза на Наоми Кембъл, ама не замеря хората с мобилни технологии.
След упоритите слухове, че си е сложила импланти, Тайра прибегна до крайна мярка, направи си сонограма (не, това е различно от спермограма!) на живо по телевизията, която доказа, че всичко по нея е истинско.

И баш майсторката е… Дъ уинър ис… Джесика Симпсън!
Гордата притежателка на най-хубавите гърди споделя: “Мисля, че правят тоалетите ми да изглеждат по-добре. Те са като аксесоар!”
Че кой ти гледа дрехите, бе Джеска…

0 коментара: