Thursday, October 16, 2008

Gang Related




Издадех: 08 октомври 1997
Режисьор: Jim Kouf
Сценарист: Jim Kouf
Участват: James Belushi, Tupac Shakur (Rodriguez), Lela Rochon, Dennis Quaid
Продължителност:122 мин

Кратко Ревю

"Gang Related е филм написан и режисиран от Jim Kouf, в който взимат участие Тупак Шакур и James Belushi. Филмът се върти около двама детективи, които се пробват да натопят един бездомник за убийство на таен агент от DEA, които самите те са убили. Двама убийци са се скрили така, че никой не може да ги открие... зад техните полицейски значки! Тупак Шакур (в своята последна и най-силна роля) и Джеймс Белуши са двама корумпирани полицейски детективи, въвлечени в опасна мрежа от измами. Детективите Дивинчи (Белуши) и Родригез (Тупак) упражняват свое собствено смъртоносно правосъдие: поставят клопки на наркодилъри, прибират им парите и ги убиват. Тази система за доходен рекет работи добре в продължение на месеци.
Но когато откриват, че последната им жертва е бил внедрен офицер от Отдела за борба с наркотиците, двете корумпирани ченгета са принудени да прибягнат до дързък план, за да оцелеят. Въвлечени в буря от подозрения, предателства и убийства, Дивинчи и Родригез губят доверие един към друг.
Зареден с напрежение, неочаквани сюжетни обрати и чудесен саунтрак, съдържащ четири (ТОГАВА) непознати песни на Тупак Шакур, Мафиостска Връзка е завладяващ екшън, който ще ви задържи в напрежение до финала

download

subtitri

0 коментара: