Thursday, April 9, 2009

Българка може да стане Мис САЩ 2009!


Всеки българин с интернет може да помогне на Лаура Кирилова Чуканов, която понастоящем е "Мис Юта", да победи в конкурса за "Мис САЩ", съобщи сайтът www.EuroChicago.com. "Моля, гласувайте за БЪЛГАРСКАТА красота и ум, представени от Лаура Кирилова Чуканов (Laura Chukanov – Miss Utah USA 2009) на финала на конкурса "Мис САЩ 2009". Стартът на онлайн гласуването бе даден на 7 април, а финалът ще се състои на 19 април.
Онлайн гласуването се извършва след регистрация на следния адрес – линк: http://www.missuniverse.com/missusa/
Под статията на Пол Петров “Мис САЩ 2009″, от която ще научите повече за Лаура, прочетете упътването на български език как да се регистрирате и как да гласувате за нея. Ето и някои подробности за хубавицата:
Лаура е висока около 176 см, знае 4 езика - английски, български, испански и руски. Тя е студентка в университета на Юта в Солт Лейк Сити. Тази година ще завърши наведнъж три специалности - МИО, “История на изкуствата” и “Лидершип”. Доскоро е била директор по програмата “Голямо сърце” (Big Heart Humanitarian), която намира спонсори за способни деца на бедни семейства в Гватемала, ходила е и самата дотам, за да се срещне с тези деца. Помагала е в резервата на индианците навахо (Navajo), събирала е пари за благотворителност и се е включвала в още много други дейности, които носят добро.
Лаура е една прекрасна млада девойка, която си е поставила много високи цели.
Мис Юта има всички шансове да стане Мис САЩ. За това говорят предварителните обсъждания по блогове и форуми в интернет. Там читателите й дават изключителна преднина пред останалите кандидатки за короната, защото на нея най-много ще й подхожда.
Лаура ще промени представата за красивите момичета, защото съчетава американската работливост и благотворителност с източната чувствителност и красота. Вярваме в теб, Лаура, пише Пол Петров.
Източник

0 коментара: