Thursday, June 5, 2008


Зловещ часовник предсказва човешка смърт до секунда


Американският сайт http://www.deathclock.com/ твърди, че познава кой кога ще умре само чрез въвеждане на лични данни. За да бъде пълен ужасът, има секундомер, който отброява колко време живот ни остава.
За да разберете кога и точно в колко часа ще свърши земният ви път са нужни едва няколко натискания в сайта http://www.deathclock.com/. В него трябва да попълните датата си на раждане, както и годината. След това да посочите дали сте пушач и психологическа характеристика. В последната бланка е нужно да се зададe индекс на пропорциите на тялото ви, където той може да се изчисли бързо и лесно тук: www.mydr.com.au/tools/bodymass.asp. При изпълнените условия и кликване на бутона „провери си смъртния часовник”, излиза точната дата и година на смъртта ви, както и обратен секундометър, който отчита колко секунди ви остават.
Единственото положително нещо в сайта е, че почти винаги дава средна възраст на смъртта около 75-80 години, което за един български мъж поне е повече от средните стойности в страната ни към момента.
Всичко това по-скоро прилича на онези измислени игри, при които пишеш името на гаджето си и твоето, а компютърът смята колко процента се обичате. При по-суеверните двойки може да се стигне и до раздяла и то заради подобна глупост. Ако сте с малко по-странно и либерално чувство за хумор, и вие можете да си проверите уж датата на смъртта в демоничния сайт.

0 коментара: