Thursday, April 30, 2009

Щур автомат за пици

Официалния трак лист на песните които Еminem ще включи в новия си албум Relapse

1. "Dr. West" (skit)
2. "3 A.M."
3. "My Mom"
4. "Insane"
5. "Bagpipes From Baghdad"
6. "Hello"
7. "Tonya" (skit)
8. "Same Song & Dance"
9. "We Made You"
10. "Medicine Ball"
11. "Paul" (skit)
12. "Stay Wide Awake"
13. "Old Time's Sake" (featuring Dr. Dre)
14. "Must Be the Ganja"
15. "Mr. Mathers"
16. "Déjà Vu"
17. "Beautiful"
18. "Crack a Bottle" (featuring Dr. Dre and 50 Cent)
19. "Steve Berman" (skit)
20. "Underground/ Ken Kaniff"

Wednesday, April 29, 2009

Бира с бедра


Открихме съвършената бира! Оказа се, че тя е с форма на... женски бедра.

Малко е притеснително, че още не сме опитали самата бира, но металната кутийка толкова ни впечатли, че е достатъчно самата течност да не е пълен боклук, за да ни стане фаворит.

Хрумката е на руснак, скрил се зад псевдонима Ramm ND.

Малко е странно, защото, нали, руските жени са с едрички бедра, ама ние не сме претенциозни. Надяваме се, и ти.

Банков обир или?

Lilana feat. Snoop Dogg & Big Sha пеят в Music Idol 3

Tuesday, April 28, 2009

Мъж пуши лула с окото си

Уникално! Автобус лодка

Красива но за малко

Чешма затопля водата и проверява мейли

iHouse разработи уникална чешма , която се нарича SmartFaucet или "умна чешма". SmartFaucet представя необикновен уред, оборудван с опция "touchscreen", камера но и с възможност да проверите електроната си поща. Тази умна чешма може даже и да затопля водата. А освен всичко това LED осветлението на батерията ще ви предостави и романтична атмосфера, независимо от това, че преди всичко служи за показване на температурата на водата - от синьо до червено. На този етап все още не е посочена цената на тази батерия, но се очаква да е една от най-скъпите на пазара, предаде БГНЕС.

Sunday, April 26, 2009

История на проституцията



Проституцията е смятана за един от най-старите занаяти. Разбира се, също толкова стари са и опитите за забрана на т.н. "сексуален труд".

Тези опити обаче никога не са се увенчавали с успех и проституцията е процъфтявала в нелегалност. В Германия от началото на 2002 година проституцията е официално призната за услуга. Предлагането и търсенето на секс срещу заплащане вече не се смята за безнравствено. Простититутките подлежат на социално осигуряване и трябва да плащат данъци. Сузане фон Шенк за историята на този специфичен бранш:

Лаура Мерит е работила в продължение на години като проститутка и се самоокачествява като "експерт по секса". Сега е вече на близо 50 години, обича да се смее шумно и организира в берлинското си жилище семинари, четения, филмови прожекции - все на тема "секс". Освен това се занимава с историята на проституцията. Особено с поврата между 19-ти и 20-ти век в Берлин:

"Тогава е било действително така, че на улиците са стояли жените с ботушите. Имало е жени от майчински тип, ученички, т.е. онези, които са наблягали на младостта във външния си вид, имало е и бременни. Просто един пъстър калейдоскоп. Хубаво щеше да е и днес да е така."

Началото на проституцията

Малко е известно за началото на проституцията. Първите официални публични домове, както се твърди, били в древна Гърция около 600 години преди Христа, казва културоложката Елизабет фон Дюкер, проучвала в Хамбург историята на сексуалния труд:

"В древна Гърция и в древния Рим е имало робовладелчески общества, в държавните публични домове са били назначавани робини. Те обаче не са заработвали особено добре. Там също така е имало класова йерархия: покрай тях е имало и свободни сексуални труженички, които същевременно са били обучавани като певици или музикантки и са свързвали сексуалните услуги със забавна музика. Те са заработвали доста добре."

В древността платената любов е част от живота и се подразбира от самосебе си. Сексуалността не е табу. Както става ясно например от поезията на Хораций. Сладострастничеството на древните римляни в по-късни столетия е било, според властващия морал, съответно или възпявано като радост от живота, или заклеймявано като декадентство.

Към края на 15-ти век най-вече инквизицията и бързото разпространение на венерическото заболяване сифилис водят до разграничаване от проститутките: тези жени били наричани

"Портите на дявола"

Разкаяните грешници били охотно приемани в манастирите. Динамично проституцията, наричана още и "хоризонталният занаят", започва да се развива отново през 18 и 19 век. Индустриалната революция примамва многоброни девойки от селата в градовете, където често се налага да мизерстват.

"Жените, озовали се например като хамали в пристанищните градове, са печелили толкова малко, че е трябвало да имат допълнителна професия. А тази втора професия често е била проституцията", обяснява Елизабет фон Дюкер.

Сексът срещу пари бързо се превръща в масово явление. Така че в цяла Европа се работи по изковаването на закони срещу проституцията. Както разказва фон Дюкер, "безнравствените жени" е трябвало да се подлагат в Хамбург на задължителен медицински преглед два пъти седмично. Тази уронваща човешкото достойнство процедура вече е безвъзвратно част от миналото. Ала все още няма друга професия, за която да се говори така под сурдинка, както за проституцията. Според секс-експертката Лаура Мерит има още много да се работи по новото съзнание, свързано с тази професия. Според нея Законът за проституцията от 2002 година е важна стъпка, но не е достатъчен. Тя казва:

"Легализацията е важна за всеобщото признание. Ала в конкретния живот на проститутките все още не се е променило кой знае какво. Някои сега могат да се осигуряват, това също е особено важно. Обаче само съвсем малко на брой работят с истински трудов договор или в домове с подобаващи условия за работа."

Топ 10 на градовете с най-смешни имена


Туристическият сайт Virtual Tourist направи класация на градовете, които впечатляват с имената си и предизвикват усмивка или удивление.

Публикуваният Топ-10 изглежда по следния начин:

1. Град Wee-Waa (Уии-Уаа) - намира се в Австралия, посещаван ежегодно от милиони туристи.
2. Град Why (Защо) - намира се в САЩ, щата Аризона.
3. Град Head-Smashed In Buffalo Jump (Глава, разбита при скок на бизона) - намира се в провинция Алберт, Канада.
4. Град Kissing (Целувам) - намира се в Германия.
5. Град Try Again (Пробвай още веднъж) - намира се в Южна Африка.
6. Град Slime (Лепкава кал, тиня) - известен като рай за любителите на рафтинга.
7. Град Roseberry Topping - намира се в Англия, названието произлиза от древнонорвежки език и означава „Скала на бог Один".
8. Град Hell (Ад) - намира се на Каймановите острови.
9. Град Truth or Consequences (Истина или последствия) - намира се в САЩ, щата Ню-Мексико.
10. Град King of Prussia (Крал на Прусия) - намира се също в САЩ, в щата Пенсилвания.

10 неща, които не трябва да казваш на близначки


Дори и да имаш невероятния късмет да се запознаеш красиви близначки, не говори глупости, за да не провалиш шансовете си поне с едната. Имай предвид, че те са чували всяка една глупост, която измислиш.
Понякога разменяте ли си гаджетата без те да разберат?
Ако целуна нея, ще усетиш ли и ти?
Случвало ли ти се е да се събудиш сутрин и да смяташ, че си нея?
Ама, всичко ли делите?
Кога е твоя рожден ден? А твоя?
В коя от двете е душата?
Коя е по-умната? Коя е по-красивата?
Абе не ми приличате много на еднояйчни близначки. Тя май е по-висока?
Правили ли сте тройка?

Черната дупка

Ето от къде идват проблемите с тока

Честит Рожден ден, Myfunnyworlds


Днес myfunnyworlds.blogspot.com става на 1 година!Сайтът беше създаден през пролетта на 2008 година. През изминалата 1 година бяха публикувани над 800 публикации
с различна тематика. Дезайна на сайта беше сменян 5 пъти . Благодарим ви за падкрепата през тази една година! От Myfunnyworlds ще се стремим непрекъснато да ви забавлаваме .

Saturday, April 25, 2009

Защо да давате пари за фитнес

Създадоха автомобил, койте се движи с шоколадово гориво


Група британски експерти изобретиха
най-природосъобразната машина на пазара

Фантастичната машина може да развива скорост до 220 км/ч и ще бъде представен пред публиката идния месец.

Според инженерите от производствено-изследователския център на университета Уоруик, автомобилът работи с гориво, което се състои на 30% от растително масло и шоколад. Поради това отработените газове не увеличават въглеродните емисии по планетата и като цяло са по-малко опасни за природната среда.

Самата кола също е създадена от продукти, които при друга обработка биха могли да послужат за обяд. Много от аеродинамичните елементи са изпълнени от полимери, получавани от картофено брашно, а на мястото на пилота са използвани ленени влакна, пяна на основата на соево масло и използвана полиестерна тъкан.

Кормилото е създадено от Curran - лек и здрав полимер, произведен от моркови, а предното крило и огледалата отново са с участие на картофени продукти. Двигателят е двулитрова машина с вътрешно горене, която консумира биогориво. Смазката също е на основата на растителни масла, а не нефт, което превръща колата в един от най-природосъобразните машини на пазара, съобщава БГНЕС.

Ciara - Fantasy Ride


Discover Ciara!

Шантаво японско шоу - не се докосвай до циците

Ресторант тоалетна

Ти какъв браузър ползваш?





Lady GaGa


Стефани Джоан Анджелина Джерманота звучи като прекалено дълго име за звезда. Затова Стефани Джоан Анджелина Джерманота си избира друго име. Вдъхновява се за него от песента на Queen „Radio Gaga”.

Освен Queen бъдещата Lady GaGa от малка слуша Мадона, Майкъл Джексън и Дейвид Бауи. Увлича се по театър и мода. По-късно ще реши да събере всичко това в един екранен образ. „Не е само музиката, а и изпълнението, поведението, външният вид, всичко.” – това е нейното мото на сцената.

Lady GaGa е родена на 28 март 1986 г. в Ню Йорк. От малка свири на пиано и учи в училище за изкуства. По-късно ще влезе в музикалния бизнес като автор на песни за изпълнители като Фърги, Бритни Спиърс, Pussycat Dolls и New Kids on the Block.

2008 е годината, в която всички ще чуят за Lady GaGa. Тогава излиза нейният дебютен албум “The Fame” с първи сингъл “Just Dance”, за който тя ще получи номинация за „Грами”. По същото време Lady GaGa боядисва кестенявата си коса в платиненорусо. Слуховете са, че го е направила, защото иначе са я бъркали с Ейми Уайнхаус.

Вторият сингъл от албума й, “Poker Face”, я направи още по-известна. Още с излизането си в края на септември 2008 г. той стана номер 1 в многобройни класации и оттогава не е спрял да се върти по радиостанциите.

Дали с хитовете си или с екстравагантния си външен вид, Lady GaGa не спира да привлича вниманието към себе си. За поп културата, част от която е и тя, Lady GaGa казва: „Поп културата е изкуство. Да я мразиш не те прави готин. Затова аз я прегърнах и направих албума The Fame.”

Friday, April 24, 2009

Ралица Методиева в списание Maxim


Свали списанието от сайта
download

Студентката Тереза и танцьорката Таня спечелиха годишния конкурс на списанието и украсяват корицата на априлския брой


Свали списанието от тук
download

Мацка си намира майстора

Snoop Dog рапира с Лилана и Big Sha - Интервю В Бтв 24.04

Майк Тайсън защити Крис Браун за побоя над Риана

Бившият световен шампион по бокс Майк Тайсън (Mike Tyson) изненадващо коментира скандала с поп звездата Риана (Rihanna) и бившия й приятел Крис Браун (Chris Brown).


Както е известно, ден преди церемонията по връчването на наградите Грами, R&B изпълнителят нанесе тежък побой на Риана, заради което сега е заплашен с до пет години затвор.

"Случилото се не е моя работа, но определено разбирам ситуацията. Личният ми опит подсказва, че Крис е още дете, малко дете, което няма представа как да контролира емоциите си, особено когато говорим за силни чувства като любов и ревност", заяви той пред MTV.

"Не ме разбирайте погрешно, аз не го защитавам. Това, което направи на Риана, е грешно и не подхожда на никой мъж, но съм убеден, че в същото време никой друг не я обича толкова много", добави "железният Майк".

Аз бях лошо момче, признава Майк, а Робин е щастлива, че поне се е отървала с две цели уши...

Тайсън, който преди време на няколко пъти, бе арестуван именно за побой над бившата си съпруга - моделът Робин Гивънс (Robin Givens), разкри, че си е взел нужната поука
от случилото се.


"Запитвал съм се дали е правилно да използвам сила срещу жена - не, разбира се. Но е факт, че заради агресията си съм го правил и си платих за стореното. Оттогава обаче никога повече не съм посягал на жена и определено няма да го сторя до края на живота си", завършва Майк Тайсън.

Thursday, April 23, 2009

Проблеми с порното

Порнофилмите, макар и неразделна част от сексуалния живот на много двойки, често създават и някои проблеми. Ето някои:

1. В тези филми всичко изглежда лесно.
Прегъването, различните пози, секс на невъзможни на пръв поглед места – всичко изглежда лесно и интересно. Не точно такова обаче е усещането, когато започнете да ги копирате. Често в тези случаи ще установите, че сексът на плочките до басейна, не е особено удобен.
2. Създава големи очаквания у партньорите.
Често изглежда, че сексуалният акт трае с часове. През цялото време актьорите пъшкат сякаш, че това е най-хубавото нещо в живота им, а свършването и при двамата в един и същ момент е задължителен.
Какво ли си мисли жена ви когато ги гледа? Успокоението "мила на тях им се плаща да се преструват" или "тези сцени са снимани цял ден", може и да не я трогне след вашите пет минути.
3. Изкривява действителността.
Еякулацията върху лицето на партньорката изглежда приятно за жените от филмите. В действителност обаче това може да не е така за твоята мацка. Същото може да се каже и за аналния секс, груповия секс, садо-мазото и т.н.
4. Понижава самочувствието.
Когато гледаш порноактьори или актриси, не забравяй, че като професионалисти, те са избирани между хиляди. Дори и да си го напомняш обаче, често може да се депресираш от размери, форми, издръжливост и други умения, които най-вероятно не притежаваш.
5. Води до пристрастяване.
В практиката има много случаи на пристрастяване към порното, от което май мъжете страдат повече. Може да се стигне дори до болестно състояние, при което да не можеш да правш секс без тези филми. Обикновено това приключва с раздяла.

Бритни Спиърс на корицата на немския Maxim

Певицата изглежда зашеметяващо на снимките за априлския брой на списанието
Гледайки фотосесията на Бритни Спиърс за немското издание на популярното мъжко списание Maxim, човек не може да не се запита, дали те наистина са реални. На тях певицата изглежда изключително добре. Целият външен вид на Бритни изобщо не отговаря на слуховете, които се носят за нея.
Остава всеки сам да прецени доколко фотосите отговарят на действителността. Напълно възможно е това да са стари снимки на поп звездата, но остава въпросът защо германския Maxim ще я слага на корицата си?

Списанието FHM избра най- сексапилната жена в света

Читателите на британското списание FHM определиха за най-сексапилната жена за 2009 г. Шерил Коул, певицата от Girls Aloud, пише The Daily Telegraph. В гласуването са се включили повече от 10 милиона читатели.
Американската актриса Меган Фокс, която бе победителка за 2008 г., е на второ място в списъка на FHM.

The Daily Telegraph отбелязва, че неочаквано на четвърта позиция се е появила Бритни Спиърс, която не попада дори в първите 100 привлекателни жени в света.

Според FHM първата петица на най-секси жени изглежда така:

1) Шерил Коул (7)
2) Меган Фокс (1)
3) Джесика Алба (2)
4) Бритни Спиърс (31)
5) Кили Хайзел (3)

В скоби е позицията от миналата година.


Шерил Коул

Катерица пазач

Новото парчe на Лилана, Мишо Шамара и Snoop Dogg се появи в мрежата.Песента се казва "Dime Piece".

Видеото към новото парче на ЛиЛана, Мишо Шамара и световната рап звезда Snoop Dogg - "Dime Piece", вече е достъпно в интернет мрежата. Официално, клипът трябва да се завърти в българския ефир на 24 април.

Режисьор на видеото е известният Morocco Vaughn, а в него участва и един от най-близките приятели на калифорнийския рапър - Dan Magic Juan, както и Coldhard от Crucial Conflict.

Музиката и аранжиментът на песента са дело на композитора Ариел Родригес (Ariel Rodriguez). Той е носител на "Грами" и е един от музикалните продуценти на R&B звездата R.Kelly.

Премиерата на “Dime Piece” в САЩ ще се състои в началото на месец юни, а сингълът ще бъде издаден през септември.

Wednesday, April 22, 2009

Monday, April 20, 2009

Интерактивни плакати

Страхотна идея Saxofunny - интерактивни плакати. Всяко изображение е направено от специфичен материал, който при докосване издава характерен шум:

Гръмотевиците и пишещата машина са просто гениални.

Луда японска реклама на банани

Можеш ли да откриеш къде се намира топчето?


Funny videos

Кристен Далтън стана Мис САЩ за 2009


Лора Чоканов, носителка на титлата Мис Юта 2009, остана четвърта
Мис Северна Каролина 2009 Кристен Далтън спечели конкурса "Мис САЩ 2009" в конкуренция с 50 красавици.
Двайсет и двегодишната блондинка от Северна Каролина изпревари Мис Калифорния 2009 Кери Приджийн и Мис Аризона 2009 Алиша-Моник Бланко.
Дъщерята на български имигранти Лора Чоканов, която е носителка на титлата Мис Юта 2009, остана четвърта.
Претендентките от 50-те щата и федералния окръг Колумбия излязоха на подиума в комплекса "Планет Холивуд" в Лас Вегас, собственост на милиардера Доналд Тръмп. Финалът на конкурса беше излъчен на живо по Ен Би Си.
Красавиците бяха оценявани според представянето им в бански костюм и вечерна рокля. Те трябваше също да отговарят на въпроси, зададени от журито.

Източник

Sunday, April 19, 2009

Saturday, April 18, 2009

Не отваряй! Ще стане страшно!

Фатална грешка

Секси мацка вдига всичко!

Една върховна реклама!!!(nissan)

Да надхитрим жените!!!(реклама на Bud Light)

Малка кола срещу голям звяр!

Лекарство против умора - реклама на Pepsi

Най - истински желаната...

Жена от която губиш контрол!!!

Хипнотизирай прасето

Забележителен начин за опазване на природата!!!

Натрошаваща се кола!!!(яка реклама на ВАЗ)

Мъж хваща с ръце въглени с температура 600 градуса!!!

Monday, April 13, 2009

Всичко започва с едно погрешно движение!

Ето как да рисуваме с лупа!!!

Невероятно но факт.Мишо Шамара записа парче със Снуп Дог.

Невероятно, но факт: Мишо Шамара е записал парче с бащицата на хип-хопа Снуп Дог. Много хора не вярваха, че Мадона ще дойде в България, а то взе, че стана. Сега Биг Ша е наред с изненадите.

Добре пазената тайна бе разбулена от “Стандарт”. Песента вече е готова, а достоверни източници споделиха, че премиерата ще е на 28 април. Време е и Мишо да се изтупа от пепелта и рап останките на някогашния си авер Ванко 1.

Парчето е записано само на английски, а Шамара се е жертвал да рапира на чуждия език. Българинът и американската звезда дори не са се виждали по време на записа, а са общували с високи технологии. Стабилното финансиране на варненеца е бил основният коз за проекта, който между другото е записан поотделно и впоследствие смесен и наложен.
Източник

Saturday, April 11, 2009

Стиска ли ви да пробвате това?

Рокля от вода

Накажи крадеца

Най - голямата топка в света!

Може ли някой да повтори това?

Тя може много повече!

Откачено - задно салто над минаващ влак!!!

Мъж балансира 20 тухли на главата си

На красивата жена всичко е простено!

Колата с която можеш всичко!

Повдигане на кола с мисъл!

Уникат-колко пари побира женската уста

Яко-танц с вежди!

Какво се случва докато спим...?

Болезнено -смешната страна на живота

3d пропаст на пътя

Риба с прозрачна глава!

Най-новия био-телефон!

Брутално възпитаване - пази природата чиста!

Мъж влачи трамвай с косата си!

Нестандартен художник - рисуване на Мона Лиза с храна!

Когато интернет си отмъщава...

Танц без конкуренция

Стриптизьорка изскача от торта

Силата да бъдеш тъп

Кокошка играе билярд ( Голям Смях )

Е, няма такава спирачка!

Така става като си нямаш късмет...

Невероятно - Колона От Извадени Човешки Зъби!

Растения Хишници!

Как Бе Създаден Футбола

Да замръзнеш от кеф!

Ужасно! Котенце с две лица!

Самурай разполoвява летящ куршум на две

Thursday, April 9, 2009

Българка може да стане Мис САЩ 2009!


Всеки българин с интернет може да помогне на Лаура Кирилова Чуканов, която понастоящем е "Мис Юта", да победи в конкурса за "Мис САЩ", съобщи сайтът www.EuroChicago.com. "Моля, гласувайте за БЪЛГАРСКАТА красота и ум, представени от Лаура Кирилова Чуканов (Laura Chukanov – Miss Utah USA 2009) на финала на конкурса "Мис САЩ 2009". Стартът на онлайн гласуването бе даден на 7 април, а финалът ще се състои на 19 април.
Онлайн гласуването се извършва след регистрация на следния адрес – линк: http://www.missuniverse.com/missusa/
Под статията на Пол Петров “Мис САЩ 2009″, от която ще научите повече за Лаура, прочетете упътването на български език как да се регистрирате и как да гласувате за нея. Ето и някои подробности за хубавицата:
Лаура е висока около 176 см, знае 4 езика - английски, български, испански и руски. Тя е студентка в университета на Юта в Солт Лейк Сити. Тази година ще завърши наведнъж три специалности - МИО, “История на изкуствата” и “Лидершип”. Доскоро е била директор по програмата “Голямо сърце” (Big Heart Humanitarian), която намира спонсори за способни деца на бедни семейства в Гватемала, ходила е и самата дотам, за да се срещне с тези деца. Помагала е в резервата на индианците навахо (Navajo), събирала е пари за благотворителност и се е включвала в още много други дейности, които носят добро.
Лаура е една прекрасна млада девойка, която си е поставила много високи цели.
Мис Юта има всички шансове да стане Мис САЩ. За това говорят предварителните обсъждания по блогове и форуми в интернет. Там читателите й дават изключителна преднина пред останалите кандидатки за короната, защото на нея най-много ще й подхожда.
Лаура ще промени представата за красивите момичета, защото съчетава американската работливост и благотворителност с източната чувствителност и красота. Вярваме в теб, Лаура, пише Пол Петров.
Източник

Светът е пълен с много чудеса!!!

Свирене на пиано с крака

Реклама - интересно скривалище

Интересно скачане

Реклама на Pepsi Max - I am good

Як трик с димящи пръсти

Майкрософт - Бъдещето през 2019 година

Ох, че ми се пишка....

Готин номер - Пробиване на монета с химикал

Еволюцията На Технологиите - Реклама

Яка реклама На фотоапарат

Уникални барабани изработени от Лед

Преди да създадем бирата - реклама на Guiness

Реклама На Пепси с Black Eyed Peas

Много яка реклама на бира

Реклама На Бира С Jessika Alba

Wednesday, April 8, 2009

Какви Поражения Може Да Предизвика Една Кола

Лесен Начин Да Си Напомпаме Гумата

До къде води едно спъване

Как Да Станем Милионери За По - Малко От Минута

Еминем се подигра на Ейми Уайнхауз в новия си клип


Американският рапър Еминем представи на 7 април новия си клип към песента "We Made You", в който "лошото, бяло момче" пародира няколко популярни изпълнители и знаменитости. ( Виж видео )
Една от жертвите е британската певица Ейми Уайнхауз и бившият й мъж Блейк Филдър-Сивил. Другите потърпевши са поп певицата Бритни Спиърс, сладураната Линдзи Лоън, губернаторката на Аляска - Сара Пейлин, актрисата Дженифър Анистън и певицата Джесика Симпсън.
В клипа с удоволствие са са снимали освен Еминем и неговите другари и съавтори 50 Cent и Dr.Dre. Последният е и продуцент на песента. Еминем се появява в епизоди, които пародират сцени от сериала "'Star Trek", от филма "Затворнически рок" с участието на Елвис Пресли и "Рейман".
Режисьор на видеото е Джозеф Кан, заснел през 2002 година клипа на Еминем "Without Me", избран за най-добрия на годината от MTV.
Едновременно с клипа излезе и сингълът "We Made You", предхождащ излизането на шестия студиен албум на Еминем - "Relapse".
"Relapse" ще се появи на 19 май 2009 година, близо пет години след последния албум на Еминем "Encore" от ноември 2004.
След дългaта суша рапърът планира до края на 2009 година да зарадва феновете си с още един албум - "Relapse 2".
Източник

P.U.M.A. – забравете за автомобилите



По време на автосалона в Ню Йорк, който ще е отворен за посетители от 10-ти до 19-ти април, компаниите General Motors и Segway ще представят съвместния си прототип P.U.M.A., съкратено от Personal Urban Mobility and Accessibility.

Превозното средство е двуместно и е предназначено за градски условия. То се задвижва от електродвигател, захранващ се от литиево-йонни батерии, което го прави напълно тих и екологичен. С напълно заредени батерии прототипът изминава 50км., а максималната скорост, която развива е 56км/ч.

При движение P.U.M.A. използва двата си основни колесника, като се стабилизира от система, използвана при популярния Segway PT. Когато е паркирано первозното средство се подпира на допълнителни малки колела, разположени по две отпред и отзад.




Източник